DE BICKEVISSERS
Wijzigingen reglementen
(van kracht vanaf het seizoen 2020)
CLUBREGLEMENT.
Punt 1: Het bestuur bestaat uit: één voorzitter, één ondervoorzitter en zeven bestuursleden.
De secretarisschatbewaarder maakt ambtshalve deel uit van het bestuur, zonder stemrecht, en
wordt aangeduid door het bestuur.
VERVANGEN DOOR:
Het bestuur bestaat uit: één voorzitter, één ondervoorzitter, één secretarisschatbewaarder en
zes bestuursleden.
Punt 6: De leden mogen alle dagen vissen met twéé lijnen al dan niet voorzien van een molen.
Max. grootte haak: Nr. 8.
VERVANGEN DOOR:
De leden mogen alle dagen vissen met twéé vaste lijnen zonder molen. (Vissen met de werphengel
is verboden). Max. grootte haak: Nr. 8. Max. dikte van de lijntjes : 20/100.
Punt 10: NIEUW: Er geldt een algemeen rookverbod in de kantine vanaf seizoen 2020.
Punt 10 wordt punt 11.
WEDSTRIJDREGLEMENT.
01: Uren wedstrijden – Trekking visplaatsen.
Opening en sluiting seizoen: van 8u30 tot 12u en van 13u15 tot 16u30 i.p.v.13u tot 16u
Kampioenschap zondagvissen: van 8u tot 12u en van 13u15 tot 16u30 i.p.v. 13u tot 16u
Triovissen: van 7u tot 18u i.p.v. 7u tot 19u
Grote prijs voorzitter: van 7u tot 12u en van 13u tot 18u i.p.v. 13u30 tot 19u
06: Amorceren – voederen.
SCHRAPPEN:
De hoeveelheid voerkorrels is droog of nat en moet worden gewogen bij de inschrijving.
SCHRAPPEN:
Vissen met “de bol” aan de haak is toegelaten onder volgende voorwaarden:
Wedstrijden enkel in de voor- of namiddag in 1 etappe: max. 200 gram per visser – per wedstrijd.
Wedstrijden over een ganse dag in 2 etappes: max. 300 gram per visser – per wedstrijd.
De hoeveelheid “BOL” is droog of nat en moet worden gewogen bij de inschrijving.
TOEVOEGEN:
Vissen met "de bol" IS VERBODEN.
10: Kantvissen is toegelaten tot 1 meter uit de kant i.p.v. 2 meter.
15: TOEVOEGEN: Aan iedere wedstrijdvisser wordt gevraagd om de leefnetten los te maken
TOEVOEGEN:
18. Vanaf seizoen 2020 geldt er een algemeen rookverbod in de kantine.
De volledige tekst van alle reglementen is te raadplegen op de website en in de kantine.